Avondvullend genieten!

Wij nemen u graag mee op reis door onze menukaart. Met ons arrangement De reis door de Toerist, kunt u onbeperkt kiezen uit onze heerlijke verse gerechten. U bepaald zelf welke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts u altijd al eens heeft willen proberen. Avondvullend genieten, van culinaire gerechten, in een gezellig omgeving, daarvoor bent u bij de Toerist aan het juiste adres!

Elk half jaar vernieuwen wij onze kaart, zodat u steeds opnieuw verrast kunt worden.

Ons arrangement de reis door de Toerist, is op basis van all you can eat. U kunt elke ronde 1 gerecht kiezen. Aangezien wij verspilling niet willen aanmoedigen hanteren wij een kleine bijdrage bij het niet nuttigen van een besteld gerecht.

Onbeperkt tafelen voor één vast bedrag.

  • Volwassenen (vanaf 12 jaar) € 30,50 per persoon
  • Kinderen (4 t/m 12 jaar) € 1,50 per levensjaar

Exclusief drankjes. Friet, warme groenten en verse salade kunt u gratis bijbestellen!

Bij verspilling wordt er € 2,00 per gerecht in rekening gebracht.

Maximaal 8 personen per tafel.

Voorgerechten

1 portie per persoon per ronde

Soepen

  • Tomaten soep – Huisgemaakt van verse tomaat en room

  • Champignons soep – Gemaakt van verse champignons

Vegetarisch

  • Champignons van Roij In knoflookolie gebakken

  • Kaaskroket – Geserveerd op een bedje van salade

  • Uienringen – In een krokant jasje met een knoflook saus

  • Feta uit de oven salade – Feta kaas in een frisse salade

Vlees

  • Kipcocktail – Kipfilet in een huisgemaakte kerriesaus op een bedje van verse salade.

  • Carpaccio van rund – Carpaccio v/d haas, salade, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

  • Spaanse ham met galiameloen – Serrano ham met galiameloen

  • Crispy chicken bites – Krokante kipstukjes

  • Chicken Salad – Salade met krokante kip

  • Thom ka kay kroketje – Kipkroket op Thaise wijze

  • Gehaktballetjes – In een licht pittige tomaten saus

Vis

  • Noorse garnalen cocktail – Garnalen met huisgemaakte cocktail whiskey saus

  • Zalm van de Noor – Gerookte Noorse zalm met groene appel en dille room dressing

  • Gamba’s in een panko jasje – Krokante gamba’s met een chili sausje

Hoofdgerechten

1 portie per persoon per ronde

Vlees

  • Mini Mix – Frietje, 2 frikandelletjes, 2 bitterballetjes en 2 kipnuggets

  • Lookpannetje  – Kipfilet en ananas in een knoflook ketjap saus

  • Ossenhaaspuntjes – Ossenhaas in een pittige ketjap saus

  • ’t Haasje – Varkenshaas medaillon omwikkelt met spek, en een saus naar keuze

  • Biefstuk van de Ier – Black Angus biefstuk, op een bedje van warme groenten met saus naar keuze

  • Wiener schnitzel – Varkens schnitzel op een bedje van warme groenten met een saus naar keuze

  • Kipblokjes on hot plate – Kipfiletblojes in een pittige chili saus

Vis

  • Tongfilet – Witvis filet met garnaaltjes in een prei roomsaus

  • Gebakken zalmfilet – In de pan gebakken zalmfilet met een knoflook roomsaus

  • Gamba’s on hot plate – Gamba’s in een pikante knoflook olie

Pasta’s

  • Canelloni Vega – Grote macaroni met spinazie en ricota gegratineerd

  • Canneloni Meat – Grote macaroni met gehakt gegratineerd

Sausjes

  • Pepersaus

  • Champignonsaus

  • Stroganoff saus

Nagerechten & Extra’s

1 portie per persoon per ronde

Ijscoupes

  • Sweet Liya – Vanille ijs, aardbei ijs, disco dip en slagroom

  • Dame Blanche – Vanille roomijs met chocolade saus en slagroom

  • Go Nuts – Hazelnoot roomijs, vanille roomijs, gemengde noten, met karamel saus en slagroom

Dessert

  • Crème Brulee – Huisgemaakt met een toefje slagroom

  • Choco mousse – Huisgemaakt met een toefje slagroom

  • Apfelstrudel – Met poedersuiker en vanille saus