Avondvullend genieten!

Wij nemen u graag mee op reis door onze menukaart. Met ons arrangement De reis door de Toerist, kunt u onbeperkt kiezen uit onze heerlijke verse gerechten. U bepaald zelf welke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts u altijd al eens heeft willen proberen. Avondvullend genieten, van culinaire gerechten, in een gezellig omgeving, daarvoor bent u bij de Toerist aan het juiste adres!

Elk half jaar vernieuwen wij onze kaart, zodat u steeds opnieuw verrast kunt worden.

Ons arrangement de reis door de Toerist, is op basis van all you can eat. U kunt elke ronde 1 gerecht kiezen. Aangezien wij verspilling niet willen aanmoedigen hanteren wij een kleine bijdrage bij het niet nuttigen van een besteld gerecht.

Onbeperkt tafelen voor één vast bedrag.

  • Volwassenen (vanaf 12 jaar) € 34,50 per persoon
  • Kinderen (4 t/m 12 jaar) € 1,50 per levensjaar

Exclusief drankjes. Friet, warme groenten en verse salade kunt u gratis bijbestellen!

Bij verspilling wordt er € 2,00 per gerecht in rekening gebracht.

Maximaal 8 personen per tafel.

Voorgerechten

1 portie per persoon per ronde

Soepen

  • Tomaten soep – Huisgemaakt van verse tomaat en room

  • Champignons soep – Gemaakt van verse champignons

Vegetarisch

  • Champignons van Roij In knoflookolie gebakken

  • Kaaskroket – Geserveerd op een bedje van salade

  • Uienringen – In een krokant jasje met een knoflook saus

  • Feta uit de oven salade – Feta kaas in een frisse salade

Vlees

  • Kipcocktail – Kipfilet in een huisgemaakte kerriesaus op een bedje van verse salade.

  • Carpaccio van rund – Carpaccio v/d haas, salade, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

  • Spaanse ham met galiameloen – Serrano ham met galiameloen

  • Crispy chicken bites – Krokante kipstukjes

  • Chicken Salad – Salade met krokante kip

  • Thom ka kay kroketje – Kipkroket op Thaise wijze

  • Gehaktballetjes – In een licht pittige tomaten saus

Vis

  • Noorse garnalen cocktail – Garnalen met huisgemaakte cocktail whiskey saus

  • Zalm van de Noor – Gerookte Noorse zalm met groene appel en dille room dressing

  • Gamba’s in een panko jasje – Krokante gamba’s met een chili sausje

Hoofdgerechten

1 portie per persoon per ronde

Vlees

  • Mini Mix – Frietje, 2 frikandelletjes, 2 bitterballetjes en 2 kipnuggets

  • Lookpannetje  – Kipfilet en ananas in een knoflook ketjap saus

  • Ossenhaaspuntjes – Ossenhaas in een pittige ketjap saus

  • ‘t Haasje – Varkenshaas medaillon omwikkelt met spek, en een saus naar keuze

  • Biefstuk van de Ier – Black Angus biefstuk, op een bedje van warme groenten met saus naar keuze

  • Wiener schnitzel – Varkens schnitzel op een bedje van warme groenten met een saus naar keuze

  • Kipblokjes on hot plate – Kipfiletblojes in een pittige chili saus

Vis

  • Tongfilet – Witvis filet met garnaaltjes in een prei roomsaus

  • Gebakken zalmfilet – In de pan gebakken zalmfilet met een knoflook roomsaus

  • Gamba’s on hot plate – Gamba’s in een pikante knoflook olie

Pasta’s

  • Canelloni Vega – Grote macaroni met spinazie en ricota gegratineerd

  • Canneloni Meat – Grote macaroni met gehakt gegratineerd

Sausjes

  • Pepersaus

  • Champignonsaus

  • Stroganoff saus

Nagerechten & Extra’s

1 portie per persoon per ronde

Ijscoupes

  • Sweet Liya – Vanille ijs, aardbei ijs, disco dip en slagroom

  • Dame Blanche – Vanille roomijs met chocolade saus en slagroom

  • Go Nuts – Hazelnoot roomijs, vanille roomijs, gemengde noten, met karamel saus en slagroom

Dessert

  • Crème Brulee – Huisgemaakt met een toefje slagroom

  • Choco mousse – Huisgemaakt met een toefje slagroom

  • Apfelstrudel – Met poedersuiker en vanille saus

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt de lekkerste aanbiedingen en tofste deals, rechtstreeks in jouw mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.