Ga je mee op een reis door de Toerist?

Wij nemen u graag mee op reis door onze menukaart. Met ons arrangement De reis door de Toerist, kunt u onbeperkt kiezen uit onze heerlijke verse gerechten. U bepaald zelf welke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts u altijd al eens heeft willen proberen. Avondvullend genieten, van culinaire gerechten, in een gezellig omgeving, daarvoor bent u bij de Toerist aan het juiste adres!

Elk half jaar vernieuwen wij onze kaart, zodat u steeds opnieuw verrast kunt worden.

Ons arrangement de reis door de Toerist, is op basis van all you can eat. U kunt elke ronde 1 gerecht kiezen. Aangezien wij verspilling niet willen aanmoedigen hanteren wij een kleine bijdrage bij het niet nuttigen van een besteld gerecht.

Onbeperkt tafelen voor één vast bedrag.

  • Volwassenen (vanaf 12 jaar) € 27,95 per persoon
  • Kinderen (vanaf 3 jaar) € 1,50 per levensjaar

Exclusief drankjes. Bij verspilling wordt er € 2,00 per gerecht in rekening gebracht.

Maximaal 8 personen per tafel.

Reserveer nú

Voorgerechten

1 portie per persoon per ronde

Vlees

  • Kipcocktail – Kipfilet in een huisgemaakte kerriesaus op een bedje van verse salade.

  • Carpaccio van rund – Carpaccio v/d haas, salade, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Vis

  • Noorse garnalen cocktail – Garnalen met huisgemaakte cocktail whiskey saus

  • Zalm van de Noor – Gerookte Noorse zalm met groene appel en dille room dressing

Soepen

  • Tomaten crème soep – Gemaakt van verse pomodoro tomaat

  • Champignons soep – Gemaakt van verse champignons

  • Soep van de dag – Elke dag iets anders

Vegetarisch

  • Champignons van Roij In knoflookolie gebakken

  • Kaaskroket – Geserveerd op een bedje van salade

Hoofdgerechten

1 portie per persoon per ronde

Vlees

  • Ossenhaaspuntjes met pit! – Ossenhaas in een pittige ketjap saus

  • Lookpannetje  – Kipfilet en ananas in een knoflook ketjap saus

  • ‘t Haasje – Varkenshaas medaillon omwikkelt met spek, en een saus naar keuze

  • Gegrilde malse spareribs – Keuze uit een zoete of pittige marinade

  • Wiener schnitzel – Varkens schnitzel op een bedje van warme groenten met een saus naar keuze

  • Biefstuk van de Ier – Black Angus biefstuk, op een bedje van warme groenten met saus naar keuze

  • Tournedos – Ossenhaas geserveerd met gebakken champignons en huisgemaakte kruidenboter

Vis

  • Pikante Gamba’s – In knoflookolie gebakken met een pittige saus

  • Gamba’s – Bereid in een knoflook roomsaus

  • Tongfilet – Witvis filet met garnaaltjes in een prei roomsaus

  • Zalmfilet uit de oven – Zalmfilet zacht gegaard in de oven met kruidenboter

  • Gebakken zalmfilet – In de pan gebakken zalmfilet met een knoflook roomsaus

Pasta’s

  • Amalfi – Gebakken champignons, ui, room, knoflook

  • Bologna – Gehakt, tomatensaus

  • Riccione – Gebakken spekjes, ui, room, knoflook

  • Sicilië – Reuze gamba’s in een pittige tomatenroom saus

Nagerechten & Extra’s

1 portie per persoon per ronde

Dessert

  • Vanille ijs

  • Chocolade ijs

  • Aardbeien ijs

  • Yoghurt amarene ijs

  • Hazelnoot ijs

  • Chocolade-caramel-zeezout ijs

  • Latte macchiato ijs

Sauzen

  • Pepersaus

  • Champignonsaus

  • Zigeunersaus

  • Satésaus

Extra

  • Frietjes

  • Gebakken aardappelen

  • Warme groenten

  • Verse salade