Over ons

Heerlijk eten en drinken zonder zelf te hoeven ‘zorgen’, dat kan meer dan uitstekend bij restaurant De Toerist. U kunt bij ons smakelijk lunchen, of uitgebreid dineren. Eigenaresse en chefkok Rona kookt met passie heerlijke gerechten van de kaart, met pure ingrediënten, culinair eerlijke gerechten met soms een verrassende twist.

Nieuwsgierig? Neem hieronder alvast een kijkje in onze menukaarten.

10 jaar trotse eigenaren

In de zomer van 2021 mochten wij vieren dat we al 10 jaar de trotse eigenaar zijn van de Toerist. We zijn overweldigd door de vele mooie reactie op dit jubileum. Alle mooie gerechten, fijne gasten, en bijzondere momenten die we samen met u hebben mogen beleven maken dat wij ons werk elke dag opnieuw met veel passie en liefde doen!

Arrangementen

Reis door de Toerist

Mini Camping

Kom tot rust op ons sfeervol terras.

Op ons grote terras aan de hele zijde van ons mooie restaurant kunt u heerlijk in of juist uit de zon genieten van een drankje en een lekker gerecht.

De meest recente Nieuwsberichten

Vier de kerst samen bij De Toerist

donderdag, 4 november 2021|Reacties uitgeschakeld voor Vier de kerst samen bij De Toerist

De feestdagen zijn de perfecte tijd om te genieten met uw familie en vrienden. En we heten u dan ook graag welkom in ons mooie restaurant. Met de feestdagen, kunt u naar keuze bestellen uit [...]

Kamperen in een echte Safaritent bij De Toerist

dinsdag, 2 november 2021|Reacties uitgeschakeld voor Kamperen in een echte Safaritent bij De Toerist

Binnenkort kan het echt, op safari in Weert! Op onze camping zijn een aantal mooie safaritenten neergezet, waar we in het komende seizoen hopelijk veel gasten blij mogen maken. En we noemen ze dan wel [...]

Vacature: Afwashulp gezocht

woensdag, 28 juli 2021|Reacties uitgeschakeld voor Vacature: Afwashulp gezocht

Wij zoeken per direct een afwashulp. Wil jij graag veel uren maken, tijdens de vakantie periode of voor vast? Neem dan contact met ons op!

Naar alle Nieuwsberichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt de lekkerste aanbiedingen en tofste deals, rechtstreeks in jouw mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.