Onze Menukaarten

Heerlijk eten en drinken zonder zelf te hoeven ‘zorgen’, dat kan meer dan uitstekend bij restaurant De Toerist. U kunt bij ons smakelijk lunchen, of uitgebreid dineren. Eigenaresse en chefkok Rona kookt met passie heerlijke gerechten van de kaart, met pure ingrediënten, culinair eerlijke gerechten met soms een verrassende twist.

Nieuwsgierig? Neem hieronder alvast een kijkje in onze menukaarten.

Enkel lunchen, of borrelen? In onze lunch en borrelkaart vind u vast een keuze die past.

Naar de Lunchkaart
Naar de Borrelkaart

Ga je mee op een reis door de Toerist?

Met ons arrangement “Reis door de Toerist”, nemen wij u graag mee op reis door onze menukaart.

U kunt onbeperkt (All-You-Can-Eat) kiezen uit onze heerlijke verse gerechten. Avondvullend genieten, van culinaire gerechten, in een gezellig omgeving, daarvoor bent u bij de Toerist aan het juiste adres!

Meer informatie

Onze Dinerkaart

Te bestellen vanaf 16:00 uur.

Koude Voorgerechten

Wordt geserveerd met stokbrood en kruidenboter

Mandje stokbrood

Met huisgemaakte kruidenboter

€ 3,50

Luxe brood mandje

Luxe broodjes geserveerd met 3 dipjes

€ 6,50

Kip cocktail

Kipfilet, op een bedje van verse salade en huisgemaakte kerrie whiskey saus

€ 8,00

Noorse garnalen cocktail

Garnalen met huisgemaakte cocktail whiskey saus

€ 9,00

Zalm van de Noor

Gerookte Noorse zalm met groene appel en dille room dressing

€ 11,00

Carpaccio van Rund

Carpaccio van de haas, salade, rucola, pijnboompitten en parmezaanse kaas

€ 12,50

Soepen

Wordt geserveerd met stokbrood en kruidenboter

Tomaten crème soep

Gemaakt van verse pomodoro tomaat

€ 6,00

Soep van de dag

Elke dag iets anders

€ 6,50

Champignons soep

Gemaakt van verse champignons

€ 6,00

Warme voorgerechten

Wordt geserveerd met stokbrood en kruidenboter

Champignons van Roij

In knoflookolie gebakken

€ 8,00

Kaaskroketten

Geserveerd op een bedje van salade

€ 7,50

Ossenhaaspuntjes met pit!

Ossenhaas in een pittige ketjap saus

€ 12,50

Black tijger gamba’s (3 stuks)

In een knoflookolie met een pittige saus

€ 12,00

Mosselen gegratineerd

Mosselen met knoflook en kaas gegratineerd

€ 8,50

Salades

Wordt geserveerd met een mandje stokbrood en kruidenboter

Salade de Romein

Salade met tomaat, ei, gegrilde kipreepjes, knoflookolie, croutons en dressing

€ 14,50

Salade van de zee

Salade met tomaat, tonijn, garnaaltjes, gerookte zalm, knoflookolie, croutons en dressing

€ 17,50

Salade het geitje

Salade met tomaat, komkommer, geitenkaas, honing, walnoten, croutons en dressing

€ 16,00

Salade van de Ier

Salade met tomaat, komkommer, ossenhaaspuntjes in ketjapsaus en croutons

€ 17,50

Pasta’s

Bologna

Gehakt, tomatensaus

€ 12,50

Riccione

Gebakken spekjes, ui, room, knoflook

€ 14,50

Amalfi

Gebakken champignons, ui, room, knoflook

€ 15,00

Sicilië

Reuze gamba’s in een pittige tomatenroom saus

€ 17,50

Hoofdgerechten Vlees

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappelen, warme groenten en verse salade met een huisgemaakte dressing

Lookpannetje

Kipfilet en ananas in een knoflook ketjap saus

€ 16,00

‘t Haasje *

Varkenshaas medaillon omwikkelt met spek, en een saus naar keuze

€ 18,00

Gegrilde malse spareribs

Keuze uit een zoete of pittige marinade

€ 19,00

Wiener schnitzel *

Varkens schnitzel op een bedje van warme groenten met een saus naar keuze

€ 16,00

Wiener schnitzel Mega *

Varkens schnitzel op een bedje van warme groenten met een saus naar keuze

€ 19,00

Grill teller

Biefstuk, varkenshaas medaillon, rundspies, kipfilet en spareribs

€ 22,00

Biefstuk van de Ier *

Black Angus biefstuk, 200 gram, op een bedje van warme groenten met saus naar keuze

€ 19,00

Ossenhaaspuntjes met pit!

Ossenhaas in een pittige ketjap saus

€ 22,50

Tournedos ‘grain fed’ Australia

Ossenhaas 200 gram geserveerd met gebakken champignons en huisgemaakte kruidenboter

€ 30,00

‘t Gevulde pannetje voor 2

Gevuld voor 2: ossenhaasjes, kalfsoester, varkenshaasjes, gerookte spek met uien, aardappelen en groenten

€ 45,00

*Pepersaus – Champignonssaus – Stroganoff – Satésaus*

Hoofdgerechten Vis

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappelen, warme groenten en verse salade met een huisgemaakte dressing

Tongfilet

Witvis filet met garnaaltjes in een prei roomsaus

€ 19,00

Vangst van de dag

Iedere keer iets anders, vraag er naar

dagprijs

Black tijger gamba’s (7 stuks)

Reuze gamba’s bereid in een knoflook roomsaus

€ 24,50

Zalmfilet uit de oven

Zalmfilet zacht gegaard in de oven met een kruidenbotersaus

€ 19,00

Zalmfilet gebakken

Zalm gebakken in knoflook roomsaus

€ 21,00

‘t Gevulde vis pannetje

Gevuld met diverse soorten vis bereid in een romige vissaus

€ 20,00