Welkom!

Tussen de kleine stad Weert en kerkdorp Stramproy, vindt u camping De Toerist. Een ontmoetingsplek waar iedereen welkom is, kan vertoeven en kan genieten van een hapje of drankje en waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Met 25 staanplaatsen, bieden wij een rustige en landelijke kampeeromgeving die nieuw is aangelegd in 2017.

Minicamping De Toerist is een ideale plek, met voor ieder wat wils. Bij het naastgelegen restaurant De Toerist kunt u heerlijk eten a la carte. Op ons ruime groene (speel)terras geniet u van een heerlijk kopje koffie of een drankje in het zonnetje. De kinderen amuseren zich uitstekend en beleven hun avonturen in het speelkasteel, hebben plezier in de ballenbak, op het springkussen of op de trampoline.

Onze Faciliteiten

Het kampeerterrein is direct gelegen naast de grote parkeerplaats. De 25 staanplaatsen zijn elk ruim 140m2 groot en bieden voldoende privacy. Op het kampeerterrein liggen ook de sanitaire voorzieningen.

Er zijn 4 douches, een apart baby/kindergedeelte, 4 toiletten en 2 afwaswastafels en chemische stort bak. Bij de kampeerplaatsen zijn watertappunten en stroompunten beschikbaar.