01bbc8e695813c64dec5dcedafe25d3cb1e47cbb

Volop genieten bij De Toerist

Café restaurant de Toerist heeft voor u diverse arrangementen samengesteld zodat u ruime keuze heeft. Zo maakt De Toerist het ook mogelijk dat u hier ten alle tijden met grote groepen welkom bent voor zowel trouwerijen, verjaardagen, barbecuearrangementen of bedrijfsfeestjes. Ook organiseren wij regelmatig themafeesten. De Toerist is er voor u!

Voor of na deze inspanningen is er een groot verwarmd terras beschikbaar om een hapje en/of een drankje te nuttigen. Onze menukaart geeft zowel jong als oud een ruime keuze.

Zo is er voor onze kinderen een 18 hole midgetgolf baan, maar ook speeltoestellen, skelters, trampolines en trapveldjes. Niet te vergeten is tevens dat er een prachtig stuk groenwoud is om even doorheen te wandelen.

Midgetgolf

Bij dit arrangement kunt u midgetgolfen en daarna genieten van een heerlijk drankje (bier, fris en wijn) en een bittergarnituur op ons gezellig terras. Dit arrangement is te bestellen vanaf twee personen en kost € 10,00 per persoon.

Kinder midgetgolf arrangement: € 8,50 per persoon

Kindermenu: friet met een snack naar keuze of een pannenkoek en een glas ranja.

Dit arrangement kan maximaal met 50 personen tegelijk worden uitgevoerd.

Alleen midgetgolfen: € 5,00 per persoon.

Barbeque

Barbequearrangement: € 14,95 p.p.
Kinderen (3 jaar tot 12 jaar): € 8,50 per persoon.
Voor de kinderen hebben we toe een kinderijsje.

Barbequearrangement ALL-IN 2 UUR LANG: € 27,95 p.p.
Kinderen (3 tot 12 jaar): € 10,50 p.p.
Onbeperkt eten en drinken (bier, fris, wijn, koffie of thee)
Voor de kinderen hebben we toe een kinderijsje.

Barbequearrangement ALL-IN 3 UUR LANG: € 35,00 p.p.
Kinderen (3 tot 12 jaar): € 14,95 p.p.
Onbeperkt eten en drinken (bier, fris, wijn, koffie of thee)
en voor de kinderen hebben we toe een kinderijsje.

Bij al deze arrangementen zijn midgetgolf en speeltoestellen inbegrepen.

Het barbequearrangement is alleen op reservering mogelijk.

Party & Events

U wilt graag een feestje geven en u wilt dat graag doen op uw manier. Wij staan open voor uw ideeën en wensen. Aan de hand van uw behoefte zullen wij uw feest op maat maken.

U kunt een afspraak maken bij de Toerist en wij bespreken uw wensen en data. Al uw wensen en ideeën worden opgeschreven en daarmee gaan wij aan de slag. Vanuit uw behoefte stellen wij uw arrangement samen en maken wij een offerte voor u. Deze vrijblijvende offerte ontvangt u binnen een week per email of post.

Nadat u uw offerte hebt ontvangen en akkoord geeft nodigen wij u uit deze nog eens persoonlijk te bespreken en willen wij u duidelijk laten zien wat er allemaal gaat gebeuren zodat u van alles op de hoogte bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Als garantie vragen wij u een overeenkomst te tekenen.